Armin toinen pentue syntyi 17.10.2017. Tällä kertaa astutus sujui "kuin vanhoilta tekijöiltä" ja tiineys sekä synnytys menivät jälleen hienosti.


Pentueen isä Tarmo, oikealta nimeltään
Scarface John Lee the Blues


 

Rakastaffin Bambi style, eli Alma

Alma on erittäin hellyydenkipeä, ihmisiä rakastava, adhd-rakkauspakkaus, jolla on pilkettä silmäkulmassa ja josta löytyy myös pientä draamakuningatarta jo ihan pienestä pitäen. Energiaa riittää vaikka muille jakaa ja olemmekin pikkuhiljaa alkaneet harrastaa Alman kanssa taakanvetoa, joka tuntuukin olevan neidille todella mieluista hommaa.
Saunomisesta neitokainen tykkää todella paljon, heti kun saunan ovi aukeaa niin tämä sähikäinen on jo hetkessä ylimmällä lauteella.
Pallohulluus on saanut täysin uuden merkityksen Alman myötä, elämä ilman palloa ei ole selvästi elämää ollenkaan. Pallonheitto ja kopittelu on parasta ikinä, heittäjä väsyy varmasti ennen kuin Alma! :D
Nukkuminen sujuu tietenkin parhaiten kun on ihokontakti läheiseen ihmiseen :)
Alma on parasta mitä meidän perheelle on tapahtunut, en vaihtaisi päivääkään <3


 

Eevil, oikealta nimeltään Rakastaffin Bella bambino

Eevilin mielestä parasta on hepuloida hevostallilla ja uida järvessä tai altaassa. Hän on hyvin kuuntelevainen ja onkin pärjännyt hienosti tokossa. Eevil on päässyt pennusta asti joka paikkaan mukaan ja siksi hänen kanssaan on helppo matkustella kaikkialle. Pehmeäluonteisena hän on myös ollut loistava ensikoira. Parempaa koiraa emme olisi voineet toivoa! Tämä prinsessa tykkää pusutella ihmisiä ja ihmisetkin vähän Eeviliä.
ps. Ota Eevil seurantaan instassa @eevilhauhau


 

Rakastaffin Be a blond, eli Helmi

Helmi on vilkas kaikkien kaveri. Hemppa asuu kahden chihun kanssa ja kaveeraa usein myös salukien kanssa. Tykkää leikkiä lapsien kanssa ja antais kaikille haleja. Helmi on myös paras koira mitä voisin ikinä kuvitella.


 

Rakastaffin Bruno Mars

Bruno on aktiivinen ja hellyyden kipeä tahvero. Se antaa pusuja erittäin mielellään ja nukkuu aina vähän ihmistä koskettaen. Se rakastaa juosta talvella lumipenkoissa ja pomppia kuin jänönen. Kesällä lemppari puuhaa on uiminen. Bruno oppii nopeasti uusia temppuja ja tekee asiat täydellä sydämellä. Jos palkkio on herkullinen, tarjoaa se kaikkea mitä osaa, jottei vaan jää palkatta. Bruno tulee toimeen muiden koirien kanssa ja koirapuistoilu kuuluu arkeemme viikoittain. Päästiin jo kesällä 2018 käymään parissa pentukehässä pyörähtämässä, ja sieltä saatiin hyviä arvosteluja. Tarkoituksena on tänä vuonna mennä näyttelyissä juniori- ja nuorten-luokkiin. Keväällä olisi myös tavoitteena päästä aloittamaan agilityn alkeet jos siitä löydettäisiin uusi harrastus, nosework kiinnostaa myös.


 

Elmo, oikealta nimeltään Rakastaffin Billy Boy

Elmo on persoona isolla P:llä. Kenellekään ei jää epäselväksi mitä mieltä herra mistäkin on. Eleet, ilmeet ja äänet puhuvat kyllä puolestaan.

Elmo ei ole koskaan oikeastaan tehnyt tuhoja, mutta "kujeilee" senkin edestä ja tietää tasan tarkkaan mistä narusta milloinkin vetää. Arki vaatii siis välillä pitkää pinnaa ja huumorintajua, mutta päivääkään niistä ei vaihtaisi pois. 

Intoa ja energiaa löytyy, satunnaisesti häseltämiseksi asti. Oikeilla motivaatiokeinoilla Elmo on kuitenkin mahtava harrastus- ja lenkkikaveri. Nopea oppimaan ja kaikki treenit vedetään aina mahtavalla asenteella. Suosikit tähän asti ovat olleet rally toko ja nose work. 

Elmossa asuu myös kyltymätön sohvaperuna. Se rakastaa nukkumista, lämpöä ja mukavuutta. Kotona se onkin yleensä rauhallinen ja osaa ottaa rennosti. Syliin tai viereen on mahdollisuuden tullen tietenkin aina päästävä. Staffille tyypilliseen tapaan, myös tämä herra on hellyydenkipeä ja taipuvainen pusutteluun. Ihmisestä riippumatta.

Uteliaisuus asuu tämän tahveron sisällä. Sohvan pääty ikkunan vieressä onkin kovassa käytössä.

Elmo on tuonut arkeen väriä, vauhti ja iloa. Tuntuu, ettei tällä kaverilla ole koskaan huonoa päivää! 

insta: @elmothestaffy_


 

Rakastaffin Barbie Girl, eli Malla

Malla on hurmannut monet ihmiset lempeällä, innokkaalla, humoristisella ja rakastavalla luonteellaan. Malla nauttii ulkoilusta kaikissa mahdollisissa muodoissa, pallon perässä juokseminen ja uiminen kilpailee kuitenkin top.1 sijasta, mutta  sohvaperunana oleilu luonnistuu myös tältä tytöltä paremmin kuin hyvin. Malla tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta silti ensimmäisenä pitäisi morottaa sitä remmin toisessa päässä olevaa ihmistä. Malla on omistajiensa mukana kaikkialla, töissä, kahvilassa, kylässä ja harrastuksissa, ja vaikka murros ikä rupeaa painamaan päälle niin jokapaikassa käyttäydytään tilanteen vaatimalla tavalla... Siihen asti kun joku katsoo silmiin ja väläyttää hymyn!
 

Malla seurantaan instassa @mallastaffy


 


Rakastaffin Basso Beat, eli Arvo

Arvo on suurien tunteiden koira. Ferraria nopeammin kiihtyvän ulkokuoren alla on kuitenkin mielellään kotisohvalla pitkän päivän rötköttävä nössö, joka rakastaa läheisyyttä ja lämpöä. Tälle tyypille on tärkeää olla ihmisten tekemisissä mukana, minne he menevätkin: vessaan saa aina kaverin eikä koiraa saa maastoonkaan hukattua. 

Arvo kiitää ihmisten sydämiin vilpittömällä ja rajulla rakkaudella. Toisinaan tämä tarkoittaa hervotonta tilannekomiikkaa, toisinaan myös haastavia tilanteita ihmisten kanssa, jotka eivät ole tottuneet koiriin. Lelut esitellään uusilla ja vanhoille tuttavuuksille naamalle työntämällä ja häntää vispataan siten, että koiran voisi luulla lähtevän lennolle. Meidän taloudesta löytyy myös vanha ja tylsä westieherra, josta Arvo pyrkii muovaamaan vielä kahdenkin vuoden jälkeen leikkikaveria. Vieraisiin koiriin Arvo suhtautuu näin vanhemmiten varauksella, mutta ystäviä löydetään yhä! 

Arvon kanssa on äärettömän antoisaa harrastaa, sillä tyyppi innostuu lajista kuin lajista. Tähän mennessä ollaan tutustuttu rally-tokoon, uintiin ja agilityyn. Mieluisin tekemisen nopeus on aina täysiä, mikä tuo tietysti omanlaisensa mausteen treenailuun. Malttia ja rauhoittumista opiskellaan varmasti läpi tämän herran elämän. Meidän karvaperheen lempiharrastus on retkeily, jolloin yöt nukutaan sulassa sovussa yhdessä makuupussit jakaen. Kotikoirana Arvo on sopinut paikoittain hyvinkin kiireiseen arkeen, eikä yksin oleminen työpäivien aikana ole tuottanut ongelmia.

Kaiken kaikkiaan Arvo on meille täydellinen koira sopeutumiskykynsä, sporttisuutensa ja jeejee -asenteensa vuoksi. Komea raitapaita suurella sydämellä!

insta: @arvopoika

Powered by Aava 3