D-pentue


Pentueen isä Emmerdale's Angus

 

 

 

Unelmani tuoda ulkomaista, tervettä geeniä Suomeen toteutui! Astutusreissu Ruotsiin tuotti tulosta ja viisi tervettä pentua syntyi pe 7.2.2020. Kuten aiemmatkin Armin tiineydet ja synnytykset, tälläkin kertaa kaikki meni todella hyvin.

 

Pentueen isä on komea ja hyväluonteinen, melko pehmeä staffi. Sen ja Armin luonteet täydentävät hyvin toisiaan.

63. tiineysvuorokausi

Pennut syntyivät, kun tiineysvuorokausia oli täynnä 65. ja ovat tässä kuvassa 1 päivän ikäisiä.

 

Sekä Armin että Siirin pennut kävivät yhtäaikaa pentutarkastuksessa ollessaan kuusiviikkoisia.

 

Say hello to Mauno! Oikealta nimeltään Rakastaffin Disney. Tämä poika on täpäkkä tapaus ja pääsi onneksi kokeneeseen kotiin. Maunon omistajien mukaan hän on aktiivinen, reipas, nopea oppimaan ja osaa keskittyä hienosti.

 

Rakastaffin Dumle, kavereiden kesken Tauno. Kasvattajan luona letkeästä ja rauhallisesta pojasta kehkeytyikin uudessa kodissa riiviö (on hän kuulemma myös sosiaalinen ja fiksu).

Rakastaffin Dakine on nykyään Sulo. Tämä utelias ja melko rauhallinen pentu ilahduttaa perhettään pohjois-Suomessa. Sulo on jo osoittanut intoa ja kykyjä nenätyöskentelyyn. Pennun elämää voi seurata instassa @sulo_staffy

 

Rakastaffin Dior, tätä nykyä Mila, on kaunis, läheisyydenkipeä ja pehmeäluonteinen tyttönen.

 

Rakastaffin Duplo, eli Eerik. Tästä leppoisasta pennusta tulee varmasti ihana perhekoira. Häntä kuvaillaan leikkisäksi, läheisyydenkipeäksi ja nautiskelevaksi.
Instasta tämä söpöläinen löytyy nimellä @eerik_staffy

 


 

Powered by Aava 3