E-pentue

Tiineysvuorokausi 60.

Pennut syntyivät su 9.2.2020 (63.tiineysvrk) ja ovat kuvassa 2 päivän ikäisiä.

 


Scarface Louie, a.k.a. Muttley omaa upean ulkonäkönsä lisäksi mahtavan luonteen ja sen suonissa virtaa brittiveri (+vähän ranskalainen). Se on korkeaviettinen ja energinen, jonka vuoksi se on täydellinen "sulho" pehmeämmälle Siirille.

 

Rakastaffin Emma Watson. Tämä sijoitusnarttu tottelee tätä nykyä nimeä Milli ja on nimestään huolimatta suuri persoona. Emäntä kuvailee häntä uteliaaksi ja läheisyydenkipeäksi rämäpääksi.

 

Rakastaffin Ellen DeGeneres sai kasvattajalta lisänimen "tasmanian tuholainen" ja nimettiin sijoituskodissaan Limpuksi. Tämä luonteikas neiti on omistajiensa mukaan iloinen, utelias, itsepäinen, rohkea ja tarmokas. Pentu ei päästä helpolla ;)

Ikää näillä veljeksillä on kuvan oton hetkellä päivää vaille 5 viikkoa.

 

Rakastaffin Eddie Murphy sai nimen Macho. Tämä rohkea, älykäs ja avoin pentu tekee mitä tahansa makupalan eteen ja on myös emänsä tavoin miellyttämisenhaluinen. Hän tulee olemaan toisen omistajansa mukana hevoshommissa. Machoa voi seurata instassa @machothestaffy

 

"Moi, mä oon Max, oikealta nimeltäni Rakastaffin Ewan McGregor. Oon emäni tavoin tosi kiva, iloinen ja läheisyydenkipee! Mun ihmiset sanoo, että oon myös rohkea, rauhallinen ja älykäs."

 

Powered by Aava 3