Emä: Rakastaffin Be a Blond, eli "Helmi"

 

F-pentue syntyi 24.6.2020. Kuudesta pennusta kaksi piti eläinlääkärin toimesta lopettaa heti syntymän jälkeen vaikean napahalkion vuoksi. Neljä pentua (1n, 3 u) kasvoivat onneksi terveiksi pikku vintiöiksi.

Isä: Weekasi Jeep Cherokee, eli "Aldo"

Rakastaffin Final Countdown, eli "Bono"

Bono on maailman hellyydenkipein koira ja aina pitää saada huomiota tai päästä syliin. Hän viihtyy kyllä tosin itsekseenkin ja löhöilee muun perheen kanssa oikein hyvin. Rakastaa kaikkia, niin koiria kuin ihmisiäkin, varsinkin ihmisiä. Lenkillä jokaista vastaantulijaa pitäisi päästä halimaan. Lasten kanssa meno jo rauhoittunut, ei meinaan hetkeen löytynyt vaatekappaletta, jossa ei olisi ollut reikä. Bono osaa myös tarvittaessa pysyä pois lasten hommista. Mitään ei ole vielä tuhonnut varsinaisesti, mutta jos ei saa halutessaan huomiota, niin käy hakemassa jostain jonkun hanskan/paidan/pipon/nuken yms, minkä tietää, ettei saa ottaa ja tulee sitten esittelemään, että varmasti hänet sitten huomataan. Yöt nukkuu edelleen pentuaitauksessa ja silloin kun jää yksin, ei ole koskaan jäänyt huutamaan. Kynnet antaa leikata ihan ok. Ainut vihollinen hänellä on lumilapio ja lakaisuharja. Ihana otus kaikin puolin.

Rakastaffin Fabulous Style, eli ”Hippu” a.k.a Möttönen, on tehokas menijä, jolta vauhti ja virta ei lopu kesken! Tämä supersosiaalinen pusukone tarjoilee rakkauttaan estoitta jokaiselle vastaan tulevalle ihmiselle ja koiralle. Hippu on pääasiassa yhteistyöhaluinen häseltäjä, mutta aina välillä valloilleen pääsee joka ilmansuuntaan sinkoileva korvansa kadottanut lentävä sirkusporsas, joka kuitenkin aina lopulta rauhoittuu sohvalle kainaloon nukkumaan. 

Hippu on kaikessa mukana oleva perheenjäsen, oikea ykkösosallistuja - mitä tahansa yritätkin tehdä, on Hippu välittömästi työntämässä kuonoaan mukaan. Lempparihommia, jossa ollaan aina ”avustamassa”, on lemmikki-iguaanimme hoitotoimiin osallistuminen. Välillä joutuu kiskomaan tämän avustajan ulos terraariosta, kun ”siellä on kaikkea niin ihmeellistä ja jännää ja se kiva kaveri liskokin…”.

Koirakoulussa ollaan käyty opettelemassa arkitottelevaisuutta ja Hippu on ollut todella nopea oppimaan. Pelkästään yhdessä tekeminen itsessään tuntuu olevan mahtavan kivaa, mutta vielä kun kuvioon lisätään herkkuja, niin innostus on huipussaan! Seuraavaksi onkin tarkoitus lähteä kokeilemaan rally-tokon alkeita.

Hippu on terve kuin pukki, mutta näyttelyura ei hänen kohdallaan tule kysymykseen häntämutkan takia.

Rakastaffin Favorite Brand, eli "Uuno"

Uuno on kiltti, ihmisrakas ja seurallinen koira. Nimensä tavoin sen ruokahalu on kyltymätön ja se inhoaa siivoamista. Kun imuri tai moppi liikkuu, Uunon päätavoite on tuhota se. Uunoa välillä lasten (omien tai muiden) riehakkaat lähestymiset pelottaa ja pyrkii tilanteesta pois. Muuten Uuno rakastaa hellyyttä ja ihmisten läheisyyttä. Uuno on tottelevainen ja motivoitunut koulutukseen ja leikkeihin. Kun vielä leikkimisen yhteydessä pureminen loppuisi... Kaiken kaikkiaan Uuno on terve, hyväntahtoinen ja kiltti koira, joka mielellään on mukana kaikessa touhussa ja arjen pyörityksessä.

IG: uuno_koira_verraton

Rakastaffin Fierce Attitude, eli "Loco"

Loco on terhakka poika, joka innostuu kaikesta liikkuvasta ulkona. Hän rakastaa ulkoilua, lenkit ja vapaana kirmaaminen on parasta. Lasten leikkeihin lähtee kanssa ihan 100 lasissa. Tosi läheisriippuvainen, siellä missä muutkin on Locokin.️ Ainoa miinuspuolen sanoisin, niin todella röyhkeä ruokavaras, oikea ahmatti. Mutta jos hyvääkin, niin oppii tempun kun tempun herkkumielessä.

Powered by Aava 3